Osvětlení zabudované v podlaze: Unikátní spojení designu a funkčnosti
29/07/23

Osvětlení zabudované v podlaze: Unikátní spojení designu a funkčnosti

V naší snaze poskytnout zákazníkům nejen špičkovou kvalitu, ale také inovativní produkty, jsme se rozhodli uvést na trh zcela nový koncept osvětlení – osvětlení zabudované v podlaze. S tímto revolučním produktem nejenže zvýšíte efektivitu své práce, ale také zaujmete své klienty nádherným designem, kterým toto osvětlení disponuje.

Přínos pro různá odvětví

Osvětlení zabudované v podlaze je skvělým řešením pro řadu profesionálů a podnikatelů. Prodejci aut a showroomy ocení jeho schopnost přilákat pozornost k vystaveným vozidlům, a to díky originálnímu způsobu prezentace. Světlo vycházející z podlahy vytváří fascinující efekt a zdůrazňuje krásu každého vozu.

Detailery a foliáři ocení praktičnost tohoto osvětlení při práci na vozidlech. Díky světlu zespodu budou mít ideální viditelnost při práci na spodních částech vozidla a zvládnou tak každou výzvu, kterou jim opravy a úpravy vozidel představují.

Osvětlení zabudované v podlaze je vhodné také pro majitele větších prostor, kde je boční osvětlení obtížné nebo nemožné. Díky tomuto produktu budou moct tito zákazníci vytvořit výjimečnou atmosféru ve svém interiéru a vylepšit tak celkový dojem z prostoru.

Design a funkčnost spojeny v jednom

Naše osvětlení v podlaze je navrženo s důrazem na jedinečný design a zároveň na maximální funkčnost. Každý zákazník má možnost volit z široké škály barev, ať už si přeje tvořivě zdůraznit atmosféru prostoru, nebo potřebuje studenou bílou barvu o teplotě 6500K pro precizní práci.

Jednoduchá instalace a dlouhá životnost

Instalace osvětlení v podlaze je kompletně řešena námi, protože se jedná o unikátní produkt řešený na míru každému zákazníkovi a jeho potřebám.

Vložte kreativitu do svého prostoru

Fantazii se s naším osvětlením v podlaze meze nekladou. Tento produkt je opravdu jen na vás a vaše představy. Zaujměte svět svým originálním přístupem a vložte kreativitu do svého prostoru. Světlo z podlahy může být využito nejen v interiérech showroomů, prodejen nebo autoservisů, ale také třeba ve veřejných prostorách.

Připraveni na budoucnost

Jsme pevně přesvědčeni, že osvětlení zabudované v podlaze je prvním krokem do budoucnosti osvětlení. Jsme rádi, že jsme tento krok učinili a můžeme nabídnout zákazníkům unikátní produkt, který skvěle slouží jak při práci, tak při tvorbě příjemné atmosféry.

Pokud i vy hledáte něco výjimečného po stránce designu a funkčnosti, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám předvedeme všechny výhody našeho osvětlení v podlaze a pomůžeme vám vytvořit prostor, který si zamilujete a který zaujme každého, kdo jej navštíví.

Buďte průkopníky nové éry osvětlení a dejte svému prostoru úplně nový rozměr s naším osvětlením zabudovaným v podlaze!

chcete vědět více informací?

Vyplňte váší e-mailovou adresu a brzy se s vámi spojíme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Další příspěvky

10/11/23

Jaké osvětlení do garáže a dílny zvolit?

04/07/23

Perforovaná podlaha – Skutečnost o údržbě a čistotě

FAQ

Der Preis für die Installation kann nicht in den Gesamtpreis der Beleuchtung eingerechnet werden, da er immer von vielen Faktoren abhängt. Etwa von der Deckenhöhe, der Deckenbeschaffenheit, der Art der Befestigung (direkt in der Decke/auf Litzen), der Bereitschaft des Stromnetzes, den Anforderungen an die Verteilung auf mehrere Stromkreise und nicht zuletzt vom Installationsort.

95 % unserer Produkte sind so hergestellt, dass jeder, der ein wenig mehr Geschick hat, sie selbst installieren kann. Sie brauchen keine Werkzeuge und keine Erfahrung mit elektrischen Betriebsmitteln und elektrischem Anschuss, um die Beleuchtung in die endgültige Form zusammenzubauen. Alles ist über Schnellverbinder verbunden. Wir geben Ihnen Anleitung und unbegrenzten 24/7-Support. Wenn Sie ein Beleuchtungsset für Ihre Werkstatt bestellen, brauchen Sie unseren Montageservice nicht in Anspruch zu nehmen.

Das ist etwas, was die meisten Konkurrenten nicht anbieten, und der gesamte Service endet damit, dass die Rechnung für die Beleuchtung ausgestellt wird. Wenn Sie an einem Komplettservice von A bis Z interessiert sind, d.h. von der Auswahl der Beleuchtung über die Installation bis hin zur Inbetriebnahme und Anpassung des Stromnetzes, dann sind wir für Sie da. Wir freuen uns, wenn Sie uns Ihre Ideen anvertrauen und wir werden Sie durch den gesamten Prozess bis zur Endphase begleiten.

Alle unsere Produkte sind direkt für den Anschluss an 230V vorbereitet. Natürlich ist es besser, wenn Sie über grundlegende elektrotechnische Kenntnisse verfügen, aber am besten wenden Sie sich an eine örtliche Elektrofachkraft. Dabei unterscheidet sich der Anschluss nicht von dem jeder anderen Deckenleuchte. Es ist immer notwendig, dass Sie uns zuerst anrufen und sich beraten lassen.